NoPoxivir background slider

Vihdoinkin saatavilla

NoPoxivir®

ainoa valmiste ontelosyylien hoitoon

hyvin siedetty, tehokas, kliinisesti todistettu teho

nopeavaikutteinen.

“TÄYSTYRMÄYS ONTELOSYYLILLE NOPOXIVIR-VALMISTEELLA”

Vihdoinkin – toimiva menetelmä ontelosyylien hoitoon.

Ontelosyylä eli molluska on erään rokkoviruksen aiheuttama ihon uloimman kerroksen infektio.
Infektio on vaaraton, mutta varsin ikävä, sillä se paranee hitaasti ja saattaa aiheuttaa arpia.

Unimedic Pharma AB tuo nyt markkinoille NoPoxivir-valmisteen, joka on kivuton ja tehokas menetelmä ontelosyylien hoitoon.

Useat tutkimukset osoittavat, että NoPoxivir-valmisteen 5-prosenttinen KOH-liuos on optimaalinen lapsen herkälle iholle. Useammat jatkavat hoitoa tällä vahvuudella verrattuna 10-prosenttiseen KOH-liuokseen tai 20-prosenttiseen KOH-liuokseen, jotka ovat vahvempia ja aiheuttavat enemmän ärsytystä. NoPoxivir on luokan 1 terveydenhuollon laite, ja sen teho ontelosyylien hoidossa on kliinisesti osoitettu.

YKSINKERTAINEN

Helppo ja turvallinen levittää 2 kertaa vuorokaudessa (mieluiten aamulla ja illalla). Hoito voidaan toteuttaa kotona.

TEHOKAS

Ontelosyylät alkavat yleensä parantua 4–6 päivässä ja hävitä 1–5 viikon kuluttua.

TURVALLINEN

Patentoitu sulkijamekanismi ja pakkaus, joka estää liuosta vuotamasta ja varmistaa oikean annoksen.

MITÄ ONTELOSYYLÄT OVAT

Ontelosyylä eli molluska on erään rokkoviruksen aiheuttama ihon uloimman kerroksen infektio. Infektio on vaaraton, mutta varsin ikävä, sillä se paranee hitaasti ja saattaa aiheuttaa arpia. Infektio saa alkunsa pienestä ihonvärisestä, nuppineulanpään kokoisesta näppylästä, joka kasvaa ajan myötä ja alkaa usein punertaa. Näppylät ovat koholla ja useimmiten ihonvärisiä tai vaaleanpunaisia.

Ne ovat yleensä läpimitaltaan kahdesta viiteen millimetriä, ja näppylän keskellä on pieni kuoppa. (Ei pidä sekoittaa tavallisiin syyliin, joiden pinta on kovettunut.)

NoPoxivir®

NoPoxivir on ainoa Pohjoismaissa myytävä valmiste, joka on hyväksytty käytettäväksi ontelosyylien hoitoon, mikä on aivan ainutlaatuista. NoPoxivir on luokan 1 terveydenhuollon laite, ja sen teho ontelosyylien hoidossa on kliinisesti osoitettu.

Muutaman (yleensä 4–6) päivän hoidon jälkeen alkaa elimistön oma paranemisprosessi, ja yli 80 %:ssa tapauksista ontelosyylät häviävät jo 4 viikon kuluessa hoidon aloittamisesta.

MITÄ MUUT SANOVAT NOPOXIVIR-VALMISTEESTA

Apteekeista on nyt saatavilla Nopoxivir-nimistä valmistetta, joka tutkimusten mukaan nopeuttaa ontelosyylien paranemista.”

Kuusivuotiaalla tyttärelläni oli ontelosyyliä vuoden ajan, koska silloin niihin ei ollut sopivaa hoitoa. Kun toinen tyttäreni sitten sai ontelosyyliä, kokeilimme Nopoxivir-valmistetta. Oli uskomatonta, kuinka hyvin se tehosi. Vain muutamassa päivässä syylät alkoivat kuivua, ja viiden viikon kuluttua ne olivat hävinneet kokonaan!”

HOITO

Elimistön näkökulmasta ontelosyylät (kuten tavalliset syylät) ovat lähes ”huomaamattomia”, sillä ne sijaitsevat ihon uloimmassa kerroksessa. Immuunipuolustus ei myöskään pidä infektiota merkittävänä, koska se ei uhkaa elimistöä. Siksi ontelosyylien paraneminen kestää kauan.

Nopoxivir® – ainoa valmiste ontelosyylien hoitoon – hyvin siedetty, tehokas, kliinisesti todistettu teho, nopeavaikutteinen

 • Kasta muovilasta Nopoxivir-liuokseen

 • Levitä liuosta suoraan ontelosyylään
  (ei sen ympärille)

 • Lopeta hoito, kun ontelosyylä tulehtuu
  (alue muuttuu punaiseksi ja turpoaa)

 • Odota, että ontelosyylä paranee
  (yleensä noin 1–5 viikossa)

LATAA TUOTETIETOJA TÄSTÄ

Esite

Pakkausseloste

TILAA NOPOXIVIR-VALMISTETTA APTEEKIN VERKKOSIVUILTA
TAI APTEEKISTA

 

Älä käytä

 • alle 2-vuotiaille lapsille
 • silmänympärysiholle
 • tulehtuneille alueille (kuten tulehtuneille ontelosyylille)
 • limakalvoille (suu ja sukupuolielimet)
 • syylien tai liikavarpaiden hoitoon
 • keloidien (tietyntyyppisten arpien) hoitoon henkilöille, joiden immuunipuolustus on heikentynyt

Unimedicilla on pitkä kokemus ja asiantuntemus lääkkeiden valmistuksesta, kehittämisestä, jakelusta, myynnistä ja markkinoinnista. Nykyään yritys on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista lääkeyrityksistä.

Lääketoiminta Matforsissa alkoi 1960-luvun puolivälissä alueellisena laboratoriona, joka toimi siihen aikaan Sundsvallissa yksityisomistuksessa olevana, ns. ex-tempore ‑lääkkeitä valmistavana apteekkina.

Unimedic Pharma AB perustettiin vuonna 2014, jolloin aloimme panostaa farmakologian erikoisalueeseen sekä markkinointiin ja myyntiin. Markkinoimme muun muassa itse kehittämiämme ja lisenssillä valmistettavia lääkkeitä varsinkin akuuttihoidon ja sairaaloiden tarpeisiin.

www.unimedic.se

© Copyright 2017 - NoPoxivir | Unimedic Pharma AB | Design: a line Design