USEIN KYSYTTYÄ

Ontelosyylät muistuttavat tavallisia syyliä, mutta ovat niistä poiketen pehmeitä. Ontelosyylien keskellä on kuoppa, jossa on valkoista, vahamaista ainetta. Tämä aine aiheuttaa erittäin helposti tartunnan.

NoPoxivir on tarkoitettu vain yli 2-vuotiaille lapsille.

Levitä NoPoxivir-valmistetta 2 kertaa vuorokaudessa, mieluiten aamulla ja illalla, kunnes ontelosyylä tulehtuu. Tämä kestää yleensä 4–6 päivää, mutta saattaa kestää muutaman päivän pidempäänkin. Kun ontelosyylä on tulehtunut, hoito lopetetaan, ja elimistö huolehtii jatkosta. 80 %:lla hoidetuista ontelosyylät häviävät 4 viikon kuluessa hoidon aloittamisesta.

Kyllä, pullo on suunniteltu niin, että liuosta ei voi levittää liikaa eikä pullo vuoda, jos sen kääntää ylösalaisin. NoPoxivir on luokan 1 terveydenhuollon laite ja täyttää kaikki tämän luokituksen vaatimukset.

Kun liuosta levitetään kahdesti vuorokaudessa 14 päivän ajan (hoidon enimmäisaika), se riittää 70 ontelosyylän hoitoon.

Hoito on tarpeen, koska ontelosyylät tarttuvat erittäin helposti lapsesta toiseen ja leviävät muualle kehoon, mutta myös siksi, että ontelosyylät kutiavat ja rikkoutuvat helposti, jolloin muodostuu arpia. Lapset voivat myös usein hävetä ihottumaa ja pitävät sitä todella hankalana.

Elimistö mieltää ontelosyylät vaarattomiksi eikä siksi ryhdy toimiin niitä vastaan.

NoPoxivir herättää oman immuunipuolustuksemme käynnistämällä tulehduksen, jolloin elimistö parantaa ontelosyylät itse.

NoPoxivir-valmistetta voi ostaa apteekeista tai niiden verkkokaupoista.

Nopoxivir-valmisteen käyttö on turvallista sekä raskauden että imetyksen aikana.

Levitin on suunniteltu antamaan oikean määrän liuosta aina kun kastat sen pulloon. Liuosta tarvitaan vain todella pieni määrä kerrallaan, ja se myös kuivuu iholla nopeasti.

Jos olet epävarma, levitä liuosta pieni määrä pahvinpalalle (paperi käy myös, mutta joskus liuosta voi olla vaikea havaita sen päältä), niin näet, että pahvi tummuu. Voit myös ravistaa pulloa kevyesti, kun levitin on pullon sisällä.

2 ml on pieni määrä, ja lisäksi kyseessä on turvapullo, joten pullon sisältö saa olla 20 % pullon tilavuudesta.

Liuosta on kuitenkin tarpeeksi, ja se riittää normaalisti yli 100 ontelosyylän hoitoon. Levitin kastetaan liuokseen ja siihen jää vain pieni määrä liuosta, joka levitetään suoraan ontelosyylän päälle.

Ulkomailla on valmisteita, joiden vahvuus on 10 %. Näin vahva liuos voi ärsyttää erityisesti lasten herkkää ihoa ja estää hoidon jatkamisen.

Useissa kliinisissä tutkimuksissa on pyritty löytämään optimaalinen kaliumhydroksidipitoisuus, ja niissä todettiin, että 5 %:n pitoisuus oli parhaiten siedetty iholla ja samanaikaisesti tehokas. Ihoa ei tarvitse pestä käsittelyn jälkeen.

Kysy lääkäriltä, onko todella kyse ontelosyylistä. Jos kyse on ontelosyylistä, voit aloittaa uuden, enintään 14 päivää kestävän hoitojakson.